Ningbo Hongwin Tekstil sareng Garment CO ,. Ltd.

Alamat

Houcang, Tangjia, Yinxian Avenue, Haishu District, Ningbo, Zhejiang

Telepon

0086-17757453290

0086- (0) 574-87314369

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami