Ningbo Hongwin Tekstil sareng Garment CO ,. Ltd.

Ningbo Hongwin Tekstil sareng Garment CO ,. Ltd. didirikeun taun 2001, mangrupikeun pabrikan sareng éksportir baju awéwé (duanana ditenun sareng rajutan) dumasarkeun di Cina wétan. Ayeuna, aya 2 jalur produksi dina knit fty sareng 3 jalur produksi dina anyaman fty.

about

Produk distribusi utama urang

Produk kami kalebet anyaman sareng baju rajutan, top, blus, calana, blazer, kaos, rok, sweater hoodie, bulu, kaos oblong, sareng sajabana kami parantos teras-terasan nyayogikeun sagala rupa layanan pikeun konsumén pikeun ngabantosan aranjeunna ningkatkeun daya saing sapertos kitu pasar sengit-kompetitif.

Téknologi

Kami gaduh teknisi sareng kamar sampling nyalira anu tiasa nyayogikeun conto pisan.

Ngahaja diciptakeun

Kami salawasna nyarankeun lawon anyar pikeun palanggan pikeun ref. sareng nyarankeun gaya anyar anu relevan pikeun konsumén pikeun méré inspirasi dina pangwangunan anyar.

Tim téknis anu kuat

Kami gaduh tim desain urang sorangan anu tiasa ngahémat seueur waktos sareng biaya pikeun konsumén.

Kualitas alus teuing

Kalayan ranté suplai jangka panjang sareng dipercaya, urang tiasa ngadamel pesenan alit sareng urutan jalan satapak kalayan kualitas luhur gancang pisan pikeun ngirangan résiko sareng saham pikeun konsumén.

Kauntungannana

Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Gambar Pameran Pabrik

FACTORY (2)

FACTORY (3)

FACTORY (4)

FACTORY (1)

EXHI (1)

EXHI (2)

EXHI (3)

EXHI (4)

cer

Jasa hébat nyaéta misi kami!
Kualitas luhur nyaéta kawajiban urang!
Honwin mangrupikeun panyadia bintang lima anu tiasa diandelkeun ku anjeun salawasna!

Kualitas
%
Tim
%
Téknologi
%